vineri, 1 octombrie 2010

Dri'Story Morning Glory Collection: Chapter 1: There was once upon a time.........Drillicious.....

Mirror mirror on the wall who's the fairest of them all ?Wondriland combina pentru voi stilul vintage, girlie, boem si multe altele...... intr-unul singur. Unul croit exact pentru fetele acelea romantice de alta data.. pentru fetele care inca mai viseaza la fetzi frumosi pe cai albi .. si care inca asteapta sa sarute broisoiul pentru a se transforma in propriul lor printz. Acestor fete, care nu sunt niciodata multumite, care dorm pe 100 de saltele si tot simt bobul de mazare.... care vor mereu mai mult, mai bun, mai repede si.... in toate colori daca se poate..... lor le dedic aceasta colectie povestita in Wondriland!

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere