marți, 26 mai 2009

NOU ! Rubrik Do's and Don'ts for YOU

Dragele mele,

am simtit nevoia sa introduc o noua rubrica pe acest blog, si anume do's and don'ts ale vietii cotidiene, styling, fashion, arta, muzica si mai multe... ca sa nu asteptati prea mult intre colectii, m-am gandit ca va fi o schimbare placuta.... enjoy!





DO'S: Aceasta vara nu pot trai fara o rochie lunga alba....vaporoasa. chiar si cu model floral, dar eu as opta pentru una simpla, alba. va fi in acelasi timp atat eleganta cat si casual, si chiar daca nu ai un corp perfect, vei arata ca o zeita greceasca, cu eleganta si finetea ei. Trebuie insa sa o alegi atent, sa cada bine pe tine ( si de pe tine ;), sa nu te arate ca o femeie insarcinata in 9 luni ( daca nu ai acesta intentie desigur ;). Asa ca modelul conteaza foarte mult. Recomandarea mea : poart-o fara bretele, lasa umerii dezgoliti. Vei arata senzational.

DON'TS: Nu mai suport sa vad fete vopsite cu negrul acela cel mai negru posibil, cu parul lung, nearanjat si mancat. Oricat de bine crezi ca ti-ar sta cu aceasta nonculoare, te rog opteaza pentru una mai naturala, mai calda.
Recomnadarea mea: cu cat mai natural cu atat mai bine, asta nu inseamna neaparat BIO :)

Recomandari: Va recomand piesa de teatru "Iubire Confort 2", la Teatrul Foarte Mic. Asta in cazul in care nu ati vazut-o deja.

Kisses,
DRI