sâmbătă, 9 ianuarie 2010

WHAT'S HOT?! Collection by DRIcollection



Dragele mele,

DRIcollection revine pentru voi in 2010 cu o colectie speciala, o colectie despre cele mai HOT piese si teme ale sezonului, o colectie care sa va incante si sa va inspire.
Toate ne dorim sa fim in tendinte, sa detinem piese din toate MUST HAVE-urile sezonului, insa nu de multe ori reusim. Ori ceea ce ne place noua e prea scump, ori parem prea incarcate, ori nu ni se potriveste stilul propus de designeri....offf cate trebuie sa avem in vedere pentru a fi HOT! ;)
Asadar va propun un mic dictionar introductiv al tendintelor de sezon:
Ce este chic si ce este kitsch?
Cum purtam ceva kitschy si sa ne invidieze prietenele ?!
Ce trebuie sa nu-mi lipsesca din garderoba in acest sezon ?

Please enjoy "Wha's HOT?! Collection" by DRIcollection

Kisses
DRI

1 ) A.n.i.m.a.l. P.r.i.n.t. DIVISION



Unul dintre ceve mai HOT materiale ale sezonului este Animal Print-ul. Il gasiti sub multe forme in magazine, si anume haine groase, veste calduroase, leggings, pantofi, genti si as putea continua. Insa trebuie avuta mare atentie cum o accesorizam si cum o combinam, deoarece aceasta tendinta tinde usor sa para kitschioasa ( in sensul rau al cuvantului ;), daca nu este purtata cum trebuie. Asadar, pentru nu a face mari greseli si daca nu vreti sa va deghizati din cap pana in picioare intr-un mic leopardut, eu va propun acesta tendinta in cadrul unor accesorii, care completeaza excelent orice tinuta, astfel fiind mereu in tendintele sezonului.
Pe scurt: MUST HAVE ANIMAL PRINT!

MUST HAVE S.u.p.r.e.m.e.: What's HOT ?! Collection - handmade




Fusta scurta lucrata manual din dantela alba fina, cu aplicatii trendy, diverse materiale si culori. O combinatie delicioasa de delicatete, feminitate, amintiri boeme si veselia culorilor! O fustita perfecta pentru o seara in club, cu un maieu negru si o curea lata, sandale foooarte inalte si obligatoriu fara ciorapi!
Saaaau.... ciocolata calda cu fetele, ciorapi mati uni si un pulovar calduros pe gat, vesta de blanita si cizme groase ;) Tu alegi cum vrei s-o porti!

Pret: 95 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com

Chic for Me: What's HOT?! Collection - handmade



Bentira lucrata din elastic negru, funda abundenta din material roz sidefat, material animal print si acesoriu vintage.
Fetelor, sincer... as caracteriza aceasta bentita prin urmatorii termeni: vintage, chic & glamour... trei termeni contraditorii, care insa atat de bine se completeaza ;)

Pret: 35 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com

Rose Desire: What's HOT Collection?! - handmade




Curea din elastic negru, lat, cu o funda mare neagra din catifea, lucrata din material animal print, lana roz pal si aplicatie deosebita cu model floral.
Se inchide cu capse la spate.
Te-ai gandit de multe ori ca iti lipseste ceva, ca ti-ar mai trebui ceva deosebit ca tinuta ta sa fie chic si nu una simpla si terna ? Asa am simtit si eu. Dar o astfel de curea chiar iti completeaza o tinuta simpla si lipsita de personalitate.... atunci cand ai mareeeee nevoie ;)

Pret: 60 RON
Pentru comenzi: dricollecton@gmail.com

Vintage Addict: What's HOT?! Collection - handmade




Curea din elastic negru lat, lucrata din material animal print, material siclam, funda din tulle negru subtire si aplicatie deosebita.
Se inchide cu capse la spate.
Daca va plac tinutele vintage, dar cu un touch of luxury, va puteti crea un outfit simplu, acesorizand aceasta curea. Este "bogata" in elemente MUST HAVE ;)

Pret: 60 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com

Forbidden Magic: What's HOT?! Collection - handmade




Curea din elastic negru, lat, lucrata din material animal print, lana roz pal, aplicatie aurie deosebita, in forma de cheita si fundita neagra de catifea.
Un alt MUST HAVE sunt accesoriile din metal, masive, care sa te duca cu gandul la o poveste. Nu ti-ar placea sa crezi ca acea cheita aurie poate deschide o usa magica ?! Believe in Magic!

Pret: 60 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com

Beautiful in Blue: What's HOT?! Collection - handmade




Bentita din elastic negru, lucrata din material albastru electric, animal print si accesoriu vintage. Combinatia de diverse materiale si culori esti foarte IN, iar asocierea unei culori tari si animal print te va face remarcata imediat !

Pret: 35 RON
Pentru comenzi : dricollection@gmail.com

Leopard Eyed Girl: What's HOT?! Collection - handmade




Bentita lucrata din elastic negru, material animal print si siclam, detaliu in ton.
Acest acesoriu poate fi purtat atat ziua, la o tinuta casual, cu parul desfacut, lejer, usor haotic chiar, dar si la o tinuta clasica, la acea L"ittle Black Dress" pe care o avem deja toate ( sper ca o aveti deja !? )

Pret: 35 RON
Pentru comenzi: dricollecton@gmail.com

2 ) C.a.m.e.e. DIVISION


Accesorile tip camee sunt un alt MUST HAVE al sezonului si trebuie avute in garderoba sub cel putin o forma: bentite, brose, aplicate la genti sau sub forma de bijuterii! Vei fi atat trendy, cat vei aduce si un touch de feminitate si melancolia vremurilor cand tinutele doamnelor erau cu adevarat feminine.
Insa acum ne permitem sa asociem aceste piese cu tinute trendy, la costume cu pantalon sau cisme inalte peste genunchi si rochite cat se poate de scurte.
Pe scurt: MUST HAVE CAMEE! Don't forget!

Dama cu Camee: What's HOT?! Collection - handmade



"Head Piese" lucrat din bentita lata imbracata in satn negru, tulle negru abundent si aplicatie deosebita, tip camee.
Acesta bentita este o optiune pentru orice fata trendy, nostalgica insa si adepta stilului Vintage ;)
Editie Limitata.

Pret: 45 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com

Aristocats style: What's HOT?! Collection - handmade




Curea din elastic alb, semitransparenta, lucrata din funda satinata roz pal, material din bumbac, cu alicatie deosebita, pisica argintie si fundita roz de catifea.
Ce poate fi mai feminin si sweet decat The Aristocats!
Dutchess and the kittens...Marie, Berlioz and Toulouse :)

Pret: 60 RON
pentru comenzi: dricollection@gmail.com

3) D.o.t.s., B.l.u.e and R.u.s.s.i.a.n DIVISION



Printre piesele HOT se numara si cele care adopta "stilul russian", papusile Matrioshka si materialele grele, catifeaua inflorata si volanele.
Bulineleeeee ( de orice fel si culoare), materiale fine, culori tari si neutre, se afta de asemenea printre piesele de rezistenta preferate mie.
Stilul anilor '50, rock'n roll-ul si coafurile de atunci sunt si ele elemente pe care trebuie sa le abordati sau sa duceti tinuta voastra cu gandul intracolo, chiar si numai cu o bratara BINE aleasa ;)
Pe scurt: MUST HAVE Russian Style, Dots and The Fifties ATTITUDE!.

Sweet Matrioshka: What's HOT?! Collection - handmade




Curea din elastic negru, lucrata din dantela groasa de bumbac, lana rosu aprins, matase cu buline si aplicatie deosebina Matrioshka.
Russian Style is soooo IN! (vezi colectia Manoush din iarna! Te va cuceri! ).
Ador stilul, iar aceasta curea te va incanta si pe tine !

Pret: 60 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com

Kiss This!: What's HOT!? Collection - handmade




Bentita delicata, lucrata pe elastic negru si matase imbulinata ;), datelata si special creata pentru fetele care se vad purtand-o cu un sort de blugi, o bluzita fina alba si UGG lejeri ;). Aaaa da.. si o geanta cu lant va rog!

Pret: 35 RON
Pentru comenzi: dricollection@gmal.com

Try to seduce me... : What's HOT?! Collection - handmade




Bentita lucrata pe elastic negru, satin roz pal, matase bulinata si aplicatie in ton.
Combinatia de roz, bleumarin si buline este obligatorie si nu trebuie sa ne lipseasca din tinute ;)

Pret: 35 Ron
Pentru comenzi: dricollection@gmail.com